Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tuotteemme

Olemme useiden eri urheilu- ja terveysteknologiaa valmistavien yritysten virallinen jälleenmyyjä. Kauttamme saat alan johtavat merkit kilpailukykyiseen hintaan tarpeitasi vasten räätälöityinä pakettina. Kysy rohkeasti tarjous, takaamme ettet pety.

Laadukkaat tuotteemme soveltuvat erinomaisesti myös henkilökunta- ja asiakaslahjoiksi. Tarjoamme kattavasti kaikki personoidut tuotteet laidasta laitaan, osallistumme myös ideointiprosessiin asiakkaan niin halutessa.

 

HeiaHeia-palvelun avulla voimme toteuttaa erilaisia kampanjoita yrityksille ja yhteisöille. Ja mikä tärkeintä, raportointi ja mittaaminen on erittäin helppoa & hauskaa. Yhteisön jäsenet pääsevät kannustamaan ja kommentoimaan toisten suorituksia. Erilaiset tiimikisat palkintoineen järjestyvät todella helposti.

 

FitBit on maailman johtava aktiivisuusrannekkeita ja -seurantalaiteita valmistava yritys. FitBit:n palvelussa on sisäänrakennettuna helppokäyttöiset työkalut aktiivisuuden, unen laadun, ruokailun ja painonhallinnan seurantaan. Erinomainen vaihtoehto myös liikunnalliseksi lahjaksi henkilökunnalle tai asiakkaalle.

 

TomTom tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon, missä GPS-urheilukelloon on yhdistetty myös sykkeen mittaus ranteesta. Mittaustapa on riippumattomien tahojen testeissä todistettu "erittäin tarkaksi". TomTomilta löytyy myös edullisemman pään GPS-kelloja, sekä uusimpana tulokkaana GPS-golfkellokin.

 

PulseOn on suomalainen innovaatio, joka on kehittänyt markkinoiden tarkimman laitteen sykkeen mittaamiseen ranteesta. Voit siis vihdoin unohtaa hiertävät sykenauhat. Lisäksi PulseOn:in laitteet ovat äärimmäiset pieniä, kevyitä ja hyvin muotoiltuja.

 

 

Olemme myös Garminin virallinen jälleenmyyjä. Garminilta löydät laadukkaat tuotteet liikuntaan ja hyvinvointiin erittäin kattavasti. Markkinoiden käytetyimmät golf-kellot kuuluvat valikoimiin, puhumattakaan Forerunner GPS-urheilukellovalikoimasta sekä lukuisista tuotteista pyöräilyyn, uintiin ja muuhun urheiluun.

 

Huippulaadukkaat Joman urheiluvaatteet, erinomainen hinta-laatusuhde. Laatu vähintäänkin samaa luokkaa kuin markkinoiden valtabrändeillä, hinnan jäädessä murto-osaan kilpailevista tuotteista. Kysy tarjous seurasi tai joukkueesi asusteista, takaamme että tulet hämmästymään.

 

Kumppaniemme kanssa järjestämme juuri teille sopivat liikunta- ja hyvinvointikokonaisuudet, joihin voi kuulua mm liikunnanohjausta, testejä, luentoja ravinnosta, levosta tai unen laadusta. Lue lisää liikunta- ja hyvinvointikampanjoistamme erilliseltä välilehdeltä.

 

Kysy tarjous: sales(a)a2finland.fi